Merith van Otterloo

VOORZITTER


Merith is eigenaresse van de Doe Fabriek. De Doe Fabriek bestaat uit een Kinder Kook Café waar kinderen kunnen koken en waar vanuit kookworkshops gegeven worden, Invulling van activiteiten voor kinderen op evenementen, Evenementen organisatie en een Uitgeverij, waar vanuit onlangs het eerste Doe Boek is uitgegeven, een interactief boek voor kinderen n.a.v. eten en koken.

Theo Gerrits

SECRETARIS


Theo is eigenaar van Totaal Organisatie. Hij is organisator van bedrijfs- en publieksevenementen. Zijn specialisme is van niets, iets moois maken. Creëren, organiseren, coördineren, realiseren. Artiesten, catering, verhuur van tenten en partyartikelen.

Frank Huibers

PENNINGMEESTER


Frank is makelaar bij Tijmen Kroes makelaars. Mensen op een creatieve manier samen brengen is een uitdaging in deze markt. Verder is hij vader van 3 kinderen en enthousiast bezoeker van festivals, theater en andere evenementen. Hij is al jaren organisator van de Buitenspeeldag in de binnenstad.

David Versloot

BESTUURSLID


David is eventmanager van de Oranjerie en tevens eigenaar van een art-shop in Apeldoorn. Verder is hij vader van een dochter en in verwachting van de tweede. Als eventmanager van het grootste winkelcentrum in Apeldoorn heeft hij veel ervaring op het gebied van organisatie en entertainment.

Wil je meehelpen als vrijwilliger bij een van onze evenementen?

Meld je hier aan via het contactformulier!

Ja, ik wil helpen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Uw bericht